From Spain with love specialiserer sig i spansk mad og især Tapasopskrifter. De laver og producerer højkvalitets tapas mad og specialiteter direkte sendt fra Spanien. Firmaet er endda lokaliseret i Spanien og er derfor omgivet af eksperter netop inden for tapasverdenen.

Tapas er jo en række små forskellige spanske retter og delikatesser, der kan bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid. From Spain with love laver også inspiration til opskrifter til forskellige små retter eller måltider, der er kategoriseret i forskellige fødevarekategorier. Man kan blandt andet finde tapas med fisk, kylling, kød, og man kan endda finde retter, hvis man er til vegetarisk mad.

From Spain with love er som sagt spansk mad, og der er derfor ret stor sandsynlighed for, at du går hen og prøver nye og spændende spanske specialiteter og retter, som du måske aldrig ellers ville have prøvet. Maden bliver sendt direkte fra Spanien til din dør, og du kan derfor altid være sikker på, at maden er rigtig spansk, og du ikke kommer tættere på den ægte vare.

Firmaet gør det nemt og lækkert for dig at servere en tapas menu. På meget kort tid og med en lille bitte smule forberedelse kan man servere et meget indbydende, lækkert og udsøgt tapasmåltid for familie, venner, gæster eller noget lignende.

From spain with love har en målgruppe blandt mænd og kvinder, der prioriterer med i deres økonomi og folk, der generelt godt kan lide at lave mad. Du kan som kunde altid skrive, ringe eller sige til for personlig service fra Line og Henrik.

Write A Comment