Foråret er ved at komme, og for mig har det betydet, at jeg har måtte på udkig efter nogle nye lyse Sneakers, og måtte det gerne være til nogle billige penge. Min veninde fortalte mig, at jeg skulle hoppe ind på hjemmesiden weloveshoes.dk og se deres forårs kollektion i Sneakers – for der var nogle hun syntes var både flotte og til rimelige penge. Som sagt så gjort, jeg gik hjem og kiggede hvad det var for noget hun havde anbefalet, og jeg må indrømme, der var virkelig nogle flotte forårs og sommer agtige Sneakers som jeg gerne ville have. Så i år fik jeg faktisk 2 par for den pris jeg plejede at give for mine sommer Sneakers – så det var da fedt. Jeg fik dels et par beige med lidt lysegrønt og et par helt hvide.

Sko Sneakers fra weloveshoes.dk

Ud over de to par jeg købte, så røg der også lige et par ned i kurven til min datter. Det er virkelig skarpe priser på smarte og moderigtige Sneakers fra WELOVESHOES & FASHION, og ud over deres gode og hurtige hjemmeside, ja så er deres kundeservice også helt i top. Fra da jeg bestilte mine Sneakers gik der ikke mange dage før jeg havde dem hjemme på min adresse – hurtig levering. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler på hjemmesiden weloveshoes.dk – for ud over mine dejlige Sneakers har de også et hav af mange andre mode rigtige ting, der gør at man kan købe det hele et sted.

Write A Comment