Der er hjælp at hente ude i verdenen, når man lige får sig en besværlig tid i sit liv – det er der sikkert mange af os der har prøvet, og sikkert også mange af os der har fået hjælp til. Jeg vil bare lige sige at jeg fik et super dejligt forløb hos Karin Koch i Terapihuset i København – det der var vigtigt for mig, var at jeg kunne komme til lige her og nu, da jeg havde det dårligt. Det lykkedes mig hos Karin Koch. Et er så lige at få en tid, men jeg fik også en rigtig professionel hjælp i Terapihuset i København. Ikke alene var Karin Koch professionel og dygtig, men hun var også meget tillidsvækkende – hvilket også var en nødvendighed for at komme ind til den kerne problematik jeg havde. Det lykkedes Karin Koch at få mig ud af min depression på ret kort tid, og nu fungerer jeg igen.

Karinkoch.dk og individuel terapi

Jeg fandt Karinkoch.dk på nettet, da jeg endelig havde besluttet mig til at få hjælp, og ville ud af min osteklokke med medicinen, og med Karin Koch geniale metoder til at hjælpe mig, fik jeg det hurtigt bedre. Jeg kom ud af min medicin, og trappede langsomt ud af mine individuelle terapitimer. Dermed ikke sagt, at jeg ikke af og til stadig lige behøver en livline, men så har jeg da heldigvis også fået lov til at ringe til Karin Koch for hurtigt lige at vende tingene, så jeg kan komme videre igen.

Write A Comment