Boligkompagniet.dk – er nok nogle af de mest spændende ejendomsmæglere at stifte bekendtskab med – jeg havde engang fornøjelsen af at se udsendelsen køb bolig i blinde, og det åbnede virkeligt mine øjne op for hvad det var de kunne de kunne se muligheder i stort set alle boliger, renovere dem, så dem der havde købt boligen også blev glad for den købte bolig til sidst.

Da jeg så selv stod for at skulle have et boligsalg og købe ny bolig, tænkte jeg at det måtte være dem jeg skulle til at hjælpe mig med boligslag og boligkøb. Det at de kunne finde en bolig ud framine ønsker og de penge jeg havde til rådighed, syntes jeg var super dejligt.

Sælg din bolig med Boligkompagniet.dk

Det at Boligselskabet kunne vise andre mennesker muligheden med mit hus, forklare hvad det skulle ændres for at andres drømmehus gik i opfyldelse – gjorde også at mit hus blev solgt ret hurtigt. Da mit hus så var solgt, var det min tur til at finde en bolig med boligkompagniets hjælp, og da de vidste hvad jeg kom fra, hvad jeg havde fået i overskud på mit solgte hus, og hvad jeg kunne sidde for om måneden, så var de heller ikke længe om at finde mit drømmehus, som så lå tæt ved en station, s jeg kunne komme til og fra arbejde, med og uden bil – og med de benzin priser der er lige nu, er jeg da glad for at jeg kan tage toget frem for bilen når jeg skal på arbejde.

Write A Comment