Lige nu er der tilbud på nogle af de dejlige skærebrætter fra Risvig Design – jeg selv er helt vild med deres ovale form – og da jeg var inde for at skule købe et nyt skærebræt, opdagede jeg til min dejlige overraskelse, at der var tilbud på nogle af dem. Det gjorde at jeg omgående bestilte ikke bare til mig selv, men også til nogle af mine venner der snart stod til at skulle have en gave af en eller anden slags, og her ville en af disse Risvig skærebrætter gøre lykke. Jeg oplever at mange af mine venner og bekendte har disse plastic skærebrætter, men det må være deres uvidenhed om hvad det vil sige at have et skærebræt i træ. Træ har en unik egenskab og holdbarhed – og kerneveddet som man anvender inden for Risvig Design indeholder også konserverende stoffer.

Skærebrætter i ege træ

Egetræ er godkendt til fødevarer, og hvis man spørger en kok eller slagter, vil de sige, at det er det mest hygiejniske i forhold til alle de nymoderne plastic brætter. Jeg selv havde svært ved at erkende det i starten, men med tiden måtte jeg jo give min ven ret i at Risvig Design og deres egetræ skærebrætter, både er mega holdbare, slidstærke og holder i op til flere generationer, og samtidig er med til at holde hygiejnen i top. For mig er der kun en slags skærebrætter der kommer i mit hus fremover, og det er de flotte og dekorative ege skærebrætter fra Risvigdesign.dk.

Write A Comment