Jeg elsker når man kan købe en pakkeløsning, især når det gælder til min bil – for jeg har virkelig ikke ret meget forstand på biler – men jeg har bil, og den skal jo have gode sutter på, når jeg kører, for jeg kører meget og jeg kører langt – så mine dæk skiftes alt efter årstiden, og det skal bare være nemt og hurtigt at få skiftet ved sæson tid. Jeg har tidlige haft købt dæk for sig selv, og så bare fået dækket over på mine eksisterende fælge, men efter nogle gange med at luften sev ud, fordi de ikke sluttede ordentligt til, valgte jeg at finde en anden løsning på mine dæk og fælge, så jeg gik på nettet, efter min bilforhandler fortalte mig at jeg kunne få en pakkeløsning med dæk og fælge – med noget der hed Plug and Play.

Bigwheels.dk – dæk og fælge samlet

Jeg gik selvfølgelig hjem og lurede bigwheels.dk siden ud, for at se om det var noget for mig – og jeg fandt bare de flotteste fælge med gode dæk, som jeg så valgte at investere i – der var også de bolte med der tilhørte sættet – og Bigwheels garanterede og tog ansvaret for at der var korrekt afbalancering – så hvor nemt var det ikke lige. Skønt at det ikke tog længere tid at finde en nem løsning på min udfordring – og så til rimelige priser. Jeg ved da godt hvor jeg fremover skal handle mine dæk og fælge, når jeg engang igen skal have nye fælge.

Write A Comment