Jeg står for at skulle afholde min datters konfirmation, i telefonbøgerne slår jeg op under konfirmation 2021 horsens, men syntes ikke rigtig der kommer noget relevant frem. Horsens er jo som sådan ikke lige en by hvor der er de store selskabslokaler som også er hyggelige og samtidig også til at betale. Jeg har ledt med lys og lygte, og håber at jeg via Google og andre menneskers hjælp kan finde en løsning på mit problem. Jeg ved godt at jeg er sent ude, året 2021 er jo næsten gået, og mange lokaliteter er allerede booket – jeg havde nok også booket meget tidligere, men alt det her Corona, har jo også gjort at jeg ikke lige har haft mod til at stå med invitationer som er sendt ud, og så kommer dagen og alt skal aflyses fordi samfundet så igen lukker ned. Jeg syntes nu også at et sted hvor folk kan overnatte, kunne være hyggeligt – men de hænger jo heller ikke lige på træerne. Maden skule være lidt gammeldags, med suppe, steg og is – ja i ved sikkert hvad jeg taler om – og nu om stunder serveres der jo ofte meget få men lækre gourmet retter, som man ikke rigtig kan blive mætte af. Der kommer jo mange ældre med, og her er det jo vigtigt med kartofler og sovs. Min datter vil være lykkelig hvis det hele kan gå op i en større enhed, og er hun glad er alle glade. Så jeg går nu på jagt efter et hotel i Horsens.

Write A Comment